Home » Pedicure leiden

Voetverzorging

We besteden genoeg tijd aan de verzorging van onze huid en ons haar, maar onze voeten vergeten we vaak. Terwijl voetverzorging net zo belangrijk is.  Kloven, blaren, eelt, zweetvoeten, likdoorns ,  je hebt er vast wel eens mee te maken gehad. Niet altijd even prettig en daarom is het goed om de voeten af en toe net even wat meer aandacht te geven. Want vergeet niet, gezonde voeten zijn mooie voeten en vooral in de zomer komt dat goed van pas.

Waarom voetverzorging?

Onze voeten hebben het soms zwaar te verduren. Ze dragen ons gewicht en brengen ons overal naar toe. Lange wandelingen en slecht schoeisel vergroten de kans op pijnlijke blaren. Eelt maken de voeten ook niet mooier en kan bovendien vervelend aanvoelen. Eeltvorming ontstaat wanneer de huid langere tijd wordt blootgesteld aan druk of wrijving. Bijvoorbeeld door het dragen van te ruime schoenen of het dragen van schoenen zonder sokken. Ook extreme zweetvoeten vergroten de kans op eelt. Daarnaast zijn hielkloven een veelvoorkomend probleem. De voeten bevatten weinig talgklieren, waardoor ze sneller kunnen uitdrogen. Dit vergroot de kans op het ontstaan van kloven . Een ander voetprobleem zijn likdoorns. Likdoorns kunnen ontstaan door verkeerde schoenen of door vaak belastende bewegingen uit te voeren, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Oudere mensen hebben er ook vaker mee te maken, doordat de huid dunner wordt of door suikerziekte.

Kortom, goede voetverzorging is belangrijk om deze klachten zo veel mogelijk binnen de perken te houden.

Ik wil  u  als pedicure graag bij helpen.

Ik zal me eerst even voorstellen.

Even voorstellen

 

Mijn naam is Christina geboren 1962 , en ben inmiddels al meer dan 22  jaar pedicure.

Naast pedicure in mijn pedicure salon Morskwartier  heb ik ook nog een andere goedlopende pedicure praktijk  in het centrum van Leiden.

Hier werk ik ook nog steeds als  partime pedicure. 

 

Mijn werktijden zijn hierdoor zeer afwisselend en heb dus geen vaste werktijden,  ook is het mogelijk om in de avond een afspraak te maken. Vaste avonden zijn de maandagavond en woensdagavond  dit vooral voor de werkende mensen ik werk dan door tot 21.00 uur.

 

Sinds 2013 ben ik ook een klein praktijkje aan huis begonnen .

Let wel op mijn praktijk bevind zich aan huis op de eerste etage . Dus niet geschikt voor mensen die geen trap kunnen lopen.

 

In mijn pedicure praktijk behandel ik voetproblemen zoals:

 

*Weghalen overtollig eelt

* Likdoorns verwijderen

* Ingegroeide nagels

* Kalk/schimmelnagels

* Behandelen van kloven

* Knippen teennagels

* Verzorgen nagelriemen

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,